Κατάστημα

Ο Γιάννης Χατζηιορδάνου, συνεχίζοντας την εξέλιξη του κοσμήματος, κερδίζει την ύπαρξη του στο χώρο. Γόνος του επί 34 χρόνια γνωστού χρυσοχόου-ωρολογοποιού Κωνσταντίνου Χατζηιορδάνου, απόγονος του προπάππου του Μισαήλ Χατζηιορδάνου, χύτη στην Καισάρεια Καππαδοκίας, συνεχίζει με επιτυχία την χειροποίητη εργασία, δίνοντας την καλύτερη αισθητική, για τη δικιά σας ξεχωριστή στιγμή. Κοσμήματα που φτιάχνονται για τις δικές σας ανάγκες, πάντα σε συνδιασμό με νέες ιδέες, φαντασία, μεράκι και ευθύνη. Κοσμήματα από χρυσό, ατσάλι, μπριγιάν, ορυκτές πέτρες, μαργαριτάρια, επώνυμα ωρολόγια και είδη δώρων είναι στη διάθεση σας, τόσο στον εκθεσιακό μας χώρο, όσο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

ΕργαστήριοΧειροποίητο Κόσμημα

Στο πλήρες εξοπλισμένο εργαστήριο που διαθέτουμε, μπορούμε να κατασκευάσουμε, την ιδέα που θα μας δώσετε για το δικό σας μοναδικό κόσμημα. Όλα τα κοσμήματα είναι ιδιαίτερα. Πόσο μάλλον ένα κόσμημα που έχει τη δική σας σφραγίδα και την υπογραφή της Yiannis Collection.

              

Δεν υπάρχει ιδέα, που δεν μπορούμε να την υλοποιήσουμε. Όσο πιο δύσκολο, τόσο μεγαλύτερη η πρόκληση η οποία μας τροφοδοτεί με έμπνευση. 

Δοκιμάστε μας..!

Με εκτίμηση η ομάδα του
www.xatziiordanou.gr


Μενού

Πρόσφατα

Δεν υπάρχουν προϊόντα