Πληροφορίες Πληρωμής

 

Για την διευκόλυνση και την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, το www.xatziiordanou.gr σας διαθέτει τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής: 

 

 • Με αντικαταβολή μετρητοίς μέσω Εταιρείας ταχυμεταφορών.
  Την πληρωμή με αντικαταβολή με την παράδοση της παραγγελίας σας μέσω των ταχυμεταφορέων ACS.
 • Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
  Μπορείτε να επιλέξετε την τράπεζα που σας διευκολύνει για την κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σας. Στο καταθετήριο της τράπεζας πρέπει να αναγράψετε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμο σας. Για την ταχύτερη εκτέλεση της παραγγελίας σας μπορείτε να μας στείλετε με Fax στο 2310-272505 τo καταθετήριο της Τράπεζας, ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 2310-272505ή μέσω e-mail στο

  info@xatziiordanou.gr

  . Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι:

 

bank_peiraios.jpg

                                              bank_ethniki.jpg     

Τράπεζα Πειραιώς

5222-038201-647

GR8401722220005222038201647   

    Εθνική Τράπεζα

    207/632146-14

                               GR3201102070000020763214614

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 • Με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας.
  Η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής σας αναλαμβάνεται από την τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ, εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγής σας. Κατά την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας η τράπεζα δεν χρεώνει το ποσό της παραγγελίας σας, αλλά το δεσμεύει. Η χρέωση πραγματοποιείται κατά την τιμολόγηση της παραγγελίας σας.

  Για την επιπρόσθετη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, αυτές γίνονται με το σύστημα ασφαλείας Winbank Paycenter της Τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ. Έτσι, κατά τη διαδικασία αγοράς μέσω πιστωτικής, αυτόματα ο πελάτης μεταφέρεται σε secure server (ασφαλή διακομιστή) στην υπηρεσία Winbank Paycenter της Τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ. Όλα τα στοιχεία που μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά από τον πελάτη (στοιχεία πιστωτικής κάρτας) στην υπηρεσία Winbank Paycenter της Τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ, καθώς και η μεταφορά τους από την Τράπεζα στην VISA ή MasterCard καλύπτονται από τον αλγόριθμο κρυπτογράφησης SSL 128-bit Veri Sign, την πιο ισχυρή κρυπτογράφηση που υπάρχει σήμερα παγκόσμια. Στην περίπτωση αυτή δεν αποθηκεύονται πουθενά τα στοιχεία της κάρτας, παρά μόνο χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια ελέγχου και χρέωσης της. Έτσι οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε με το xatziiordanou.gr μέσω πιστωτικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλείς.
  Το xatziiordanou.gr δε συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, και για αυτό το λόγο χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα για συναλλαγές μέσω αυτού του eshop.

Μενού

Πρόσφατα

Δεν υπάρχουν προϊόντα